A- A A+

Tuingereedschap

Tuinieren doet u voortaan met plezier. Degelijke tuingerief vindt u zonder twijfel bij LS Tuincenter. Samen met u zoeken wij naar oplossingen om uw tuin met een minimum aan last te verzorgen.

LS Tuincenter biedt u graag het tuinmateriaal van Polet aan. Deze materialen liggen goed in de hand, zijn van degelijke kwaliteit en beschikken over een garantie. Zo kunnen wij u een hamer aanbieden die de terugslag opvangt in de kop in plaats van in uw pols! Verder hebben wij ook o.a. spades met of zender voetsteun, een rol die opgevuld kan worden met water, een graskantensnijder met rol en lange steel zodat u uw borduren kunt snijden zonder te hurken, een palenboor, een kwalitatieve bietenhark, een beton- en zandschop en nog veel meer.

Daarnaast denken wij ook aan de hobbytuinier met weinig plaats. Daarom hebben wij ook het uitgebreide gamma van Wolf Garden, dat bestaat uit een uniek kliksysteem waarmee u zowel uw tuin kan verzorgen als uw ramen poetsen. Met één steel kunt u verschillende klussen uitvoeren: vegen, de bladeren uit de vijver vissen,... Ook haag- en snoeischaren van Worf Garden, evenals het gamma Felco snoeischaren voor professionelen vindt u bij ons.

Kom zeker eens langs om ons volledig aanbod te bekijken. Hebt u toch al vragen of wenst u meer informatie over één van onze producten? Dan kunt u ook steeds contact opnemen. Wij helpen u dan met plezier verder.

top