A- A A+

Planten & terrasplanten

U leest het al in onze naam, bij LS Tuincenter vindt u alles voor uw gazon, moestuin, siertuin, serre en terras.

Gazon 

Dankzij onze DCM kalk en meststoffen helpen wij u bij het krijgen van een mooi gazon, en dit het hele jaar door.

Moestuin

Voor uw moestuin kunt u bij ons kiezen uit een ruim assortiment aardappelplantjes van Berber (o.a. eerstelingen, rode bintjes, Charlotte, Gloria, Eden, Diseree,...) en tal van uien en sjalotten in verschillende soorten. Ook tientallen kruidensoorten vindt u bij ons terug, evenals aardbeiplantjes. Deze worden vergezeld van kiemkrachtige zaden van Vilmorin (www.bucomat.be).

Uiteraard hebben wij verder ook een mooi assortiment Vivimus groenten voor in de grond of in moestuinbakken.

Siertuin 

Laat u door ons adviseren voor het creëren van een mooie siertuin. U kunt kiezen uit een ruime collectie mooie planten die het hele jaar door besteld en geplant kunnen worden. Al deze planten worden rechtstreeks meegebracht van de groothandel in grote potten. De kwaliteitsbollen van Vilmorin maken uw tuin tenslotte compleet.

Serre

Bij LS Tuincenter helpen wij u op weg met het correct inrichten van uw serre. Naast een professionele uitleg kunt u bij ons alles vinden wat een serre nodig heeft. Ook indien u geïnteresseerd bent in een Filclair serre bent u bij ons op de juiste plaats. Maak een afspraak en samen gaan wij op zoek naar de juiste serre (www.acd-serres.be).

Verder vindt u in onze winkel allerlei toebehoren, zoals tomatenkassen en -spiralen, verzinkte of aluminium oppotbakken, een zeef met 2 roosters, kamerserres,... Daarnaast bieden wij u ook een mooie collectie Vivimus groenten aan voor in de serre.

Terras 

Vrolijk uw terras op met de vele potten die u in ons tuincenter kunt vinden; van terra cotta en polystone tot de gewone kunststoffen balkonbakken, muurpotten of bloempotten.

Verder biedt ons ruim assortiment terrasplanten zeker voor elk wat wils. Zo hebben wij kwaliteitsplanten zoals geraniums, biddens, waterbegonia in verschillende kleuren, sufrina's, bacopa, en nog tientallen andere soorten.

En natuurlijk beschikken wij ook over het hele gamma potgrond van DCM (o.a. zaai- en stekaarde, heideaarde, buxusaarde, Vivimus voor rozen,...) en meststoffen (o.a. vloeibaar, voor kamer- en terrasplanten, geraniums, groenten, kruiden,...).

Kom dus zeker eens langs en u zult niet teleurgesteld zijn. Hebt u toch al vragen of wenst u meer informatie over één van onze producten? Dan kunt u ook steeds contact opnemen. Wij helpen u dan met plezier verder. 

top