A- A A+

EM BIO

LS Dier-, Huis- & Tuincenter- lieven-&-sonja- EM BIO Kiezen voor EM is kiezen voor het gebruik van natuurlijke micro-organismen in huis en tuin. Gebruik geen chemische toevoegingen meer en laat de effectieve micro-organismen maar hun werk verrichten. Ze verhogen de natuurlijke weerstand van bodem, plant, mens en dier en dragen bij tot een aangenamere en gezondere leefomgeving voor de gebruiker.

De toepassingen met EM in de tuin maken kunstmeststoffen en gewasbeschermingsmiddelen zo goed als overbodig. EM toepassen zorgt voor gezondere planten, mooiere bloemen en betere oogsten en leiden tot minder kosten. Of het nu gaat om het toepassen in de bodem, planten, dierenhokken, restverwerking of de groentetuin, de toepassingen met EM zijn zowel ecologisch als economisch!

Bij LS Tuincenter vindt u de volgende producten:

Microferm

Microferm is niet schadelijk voor machines, bodem, plant, dier en mens.

Bokashi vijverballen

Deze ballen zijn gefermenteerd met EM-Actief en leveren een goede microbiële diversiteit in het vijverwater.

Bokashi-container

De Bokashi-container heeft een inhoud van 120 L  en is daardoor uitermate geschikt om op grote schaal organisch materiaal te fermenteren.

Bokashi-strooisel 

Dit is kant-en-klaar gefermenteerd organisch materiaal om rechtstreeks aan de grond te geven en in te verwerken .

Kleimineralen

Kleimineralen behoren tot de kleinste deeltjes die in de bodem voorkomen.

Bokashi keukenemmer 

Deze emmer helpt u bij het aanmaken van Bokashi (= unieke bodemverbeteraar!) met EM BIO.

Kom zeker eens langs om ons volledig aanbod te bekijken en meer te leren over EM BIO. Hebt u toch al vragen of wenst u meer informatie over één van onze producten? Dan kunt u ook steeds contact opnemen. Wij helpen u dan met plezier verder. 

top