A- A A+

Dierenvoeding

LS Tuincenter is de ideale plaats voor het vinden van de juiste voeding voor al uw neerhofdieren.

Kippen / ganzen / eenden

De kippen worden verwend met het gemende graan met of zonder legkorrel. Is de schaal van uw eieren wat aan de dunne kant? Wij hebben oesterschelpen. In de zomer last van kippenluizen? De oplossing vindt u bij LS Tuincenter (www.edialux.be).

Verder hebben wij ook gebroken en hele maïs of gemengde granen voor ganzen en eenden. De voeding van Versele zorgt zonder twijfel voor de juiste ondersteuning van uw hobbydieren.

Konijnen / dwergkonijnen / cavia's 

Het premiumvoer van Versele zorgt zowel voor uw konijn, dwergkonijn als cavia. Uw dieren worden verwend door het assortiment dat LS Tuincenter u graag aanbiedt; van alpenhooi tot rozenbottelhooi en hooi met wortelen, waarvan uw hobbydier het water in de mond krijgt.

Ook een warme huisvesting is heel belangrijk voor uw knuffeldier. Dit kan met hooi, stro of houtvezel van 5 kg tot 150 liter. U kan uw hamster in de watten leggen in een heus hamsterbedje. De ideale huisvesting voor zowel binnen als buiten? Bij LS Tuincenter vindt u de juist keuze.

Schapen / geiten 

Voor schapen en geiten wordt de ideale voeding u aangeboden door Versele. LS Tuincenter denkt volop aan de gezondheid van uw dieren met de mineraalliksteen uit de natuur van Agriton. Ook Melk voor lammeren en ondersteunend krachtvoeder voor de moeder vindt u bij ons.

Paarden

Het paard verdient het allerbeste, daar denkt Versele ook zo over. Daarom hebben zij een uitgebreid gamma van Cavalor bedacht, dat alles biedt wat uw paard nodig heeft. Verder helpen wij ook graag met professionele raad en vindt u bij ons ook pulp, luzerne, spelt en geplette haver.

alimencare. helpt ons ter ondersteuning van een gezond paard met een optimale conditie als voor een sportpaard.

Honden / katten 

Als u bij LS Tuincenter langskomt, zult u merken dat bij ons ook honden en katten verwend worden.

Voor de hond hebben wij een assortiment Euro Premium, Hill’s, Royal Canin en het nieuwste op de markt; Smolke (www.smolke.be). Ook vindt u bij ons een uitgebreid gamma hondenmanden, kussens of verwendekentjes voor uw troetel. Gaat u op vliegreis? Dan kunt u bij ons de gekeurde reismand vinden. Wij denken ook aan de honden met spier- en gewrichtspijn met ons heel degelijke orthopedische matras van animalcare animalcare be Verder beschikken wij ook over leibanden, eetbakjes, shampoo, tandpasta, vlooienbandjes, uitdagend en uniek speelgoed (bv. ballenschieter, eendenschieter, drijvend speelgoed,...)

Voor uw poes hebben wij voedsel voor zowel binnen- als buitenkatten van o.a. Lara  en Royal Canin. Ook krabpalen, vlooienbandjes edialux. leibanden, kattenbakken, kattenbakvulling en speelgoed kunt u bij ons vinden. Probeer zeker het originele speelgoed van Catsnip eens, waar uw poes 'gek' op is .

Kom zeker eens langs om ons volledig aanbod te bekijken. Hebt u toch al vragen of wenst u meer informatie over één van onze producten? Dan kunt u ook steeds contact opnemen. Wij helpen u dan met plezier verder. 

https://www.boerenwinkel.nl/imagestream/stream/26961/945/709/1/1/Nieuwe_banners_en_links.jpghttps://www.boerenwinkel.nl/imagestream/stream/26962/945/709/1/1/Nieuwe_banners_en_links2.jpghttps://www.boerenwinkel.nl/imagestream/stream/26963/945/709/1/1/Nieuwe_banners_en_links3.jpg

top